Uitnodiging Tenderconsults 29 maart en 6 april 2017 te Maarssen

Omdat wij weten dat niet alle aanbestedingen zonder slag of stoot verlopen, behartigt Wissenraet Van Spaendonck de belangen van meerdere branche- en beroepsverenigingen, waar leden in meer of mindere mate te maken hebben met (Europese) aanbestedingen. Graag bieden we u dit voorjaar de mogelijkheid om een aanbestedingsvraagstuk waar u mee worstelt voor te leggen aan de aanbestedingsexperts van Appeldoorn Tendermanagement.

Tenderconsult, what’s in it for me?
Tijdens het Tenderconsult zullen de aanbestedingsexperts van Appeldoorn Tendermanagement uw vraagstuk individueel behandelen. U bent vrij om zelf een aanbesteding gerelateerd vraagstuk aan te dragen. Bijvoorbeeld een vraagstuk dat te maken heeft met het stellen van vragen, het schrijven van kwalitatieve stukken of de beoordeling van uw inschrijving. Het vraagstuk kan gaan over een specifieke tender of over een probleem waar u bij meerdere (Europese) aanbestedingen mee te maken heeft gehad. U mag ervan uitgaan dat de aanbestedingsexperts zich vastbijten in uw probleem. Zij geven u een analyse van de casus en een praktisch advies om te zorgen dat u nog succesvoller in kunt schrijven.

Aanmelden
We organiseren twee dagen waarop de Tenderconsults plaatsvinden: woensdag 29 maart en donderdag 6 april bij Appeldoorn Tendermanagement te Maarssen.

U kunt zich direct aanmelden voor een Tenderconsult door een mail te sturen naar aanbestedenkanbeter@wispa.nl. Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers, wees er dus snel bij. Een Tenderconsult duurt maximaal 2 uur. De bijdrage voor een Tenderconsult is €250,- excl. BTW.

Na uw aanmelding verzoeken wij u om uw vraagstuk op max. één A4 te omschrijven. Deze omschrijving en eventueel noodzakelijke achtergrondinformatie kunt u sturen naar aanbestedenkanbeter@wispa.nl.

Bron: Wissenraet Van Spaendonck en Appeldoorn Tendermanagement